CNN Türk muhabirinden depremzedelere: Sıcacık çadırları içinde oturuyorlar, mutlular
CNN Türk muhabirinin depremzedelerle olan diyaloğu sosyal medyada büyük tepki çekti
Yayınlanma :
25.01.2020 19:26


Depremzelerin kaldığı çadırlardan birine giden CNN Türk muhabirinin "Bugün sıcacık çadırları içinde oturuyorlar, mutlular" sözleri sosyal medyada tepkiye neden oldu
CNN Türk muhabiri, depremzedelerin 'sıcacık çadırlar' içinde ve mutlu oldukları ile ilgili konuşurken, çadır içindeki depremzedeler, "Kapılar açılmalı, çocuklar hep üste üste bindi" diye konuştu.
Muhabir ise açıklamalarına devam ederek şu ifadeleri kullandı:
"Şu anda bulunduğunuz manzaradan mutlusunuz. Dün tedirginlikle dışarıda geçirmişlerdi zamanlarını. Bugün sıcacık çadırları içinde oturuyorlar, mutlular. Bu mutluluk da, insanların çadırları evlerinin yakınlarına kurmalarından. Çadırları evlerine yakınlarına kurdukları için de mutlu bir şekilde, hem evlerinin yakınında eşyalarını, yiyeceklerini getiriyorlar. Birazdan çayları da kaynamak üzere, çaylarını demlemek üzereler. Sıcacık çaylarını içecekler."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: