Çocuk şenliği tamam; Sırada çocuk korosu var
Yayınlanma :
31.08.2022 13:30


2 BİN ÇOCUK KATILDI
Bayraklı Çocuk Korosu’nu kurmak için hazırlıklarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, Çocuk Şarkıları Şenliği ile 6 mahallede konserler düzenleyerek, başvuruları topladı. Yaklaşık 2 bin çocuğun katıldığı şenlik kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocuklar şarkılar söyleyip, oyunlar oynadı. Müziğe ve enstrümanlara ilgi duyan çocukların da belirlendiği konserlerde Çocuk Korosu için 204 çocuğun kayıt başvuruları alındı. Çocuklara limonata ve pamuk şeker de ikram edildi. Kış dönemi koro için bir araya gelecek çocuklar, çalışmalara başlayacak ve ilerleyen süreçte düzenlenecek etkinlikte seyirci karşısına çıkacak.
SIRA ‘BAYRAKLI ÇOCUK KOROSU’NDA
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “İzmir’in kalbi Bayraklı’da çocuklarımızın kültürle, sanatla iç içe büyümesini istiyoruz ve bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Çocuk Şarkıları Şenliğimize katılarak eğlenen ve koroya katılmak isteyen çocuklarımıza da şimdiden başarılar diliyor ve çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz. İzmir’in kalbi Bayraklı’yı çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte büyütüyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: