Çocuklarımız okusun diye…
Yayınlanma :
14.05.2018 12:40


ABD'li Gayrimenkul Danışmanlık şirketi Keller Williams, 2009 yılından beri geleneksel olarak her yıl Mayıs ayının ikinci Perşembe günü düzenlenen Red Day organizasyonunda, tüm çalışanları ile birlikte günlük işlerini bırakıp sosyal sorumluluk faaliyetlerinin arasına bir yenisini daha ekledi.
Keller Williams'ın gelenekselleşen bu "İyilik Hareketin" çerçevesinde, Türkiye'deki bölge müdürlüklerinde de 900'ün üzerinde danışmanı ve çalışanlarıyla gönüllü yardım etkinlikleri düzenledi.
Eş zamanlı yapılan organizasyonların en anlamlılarından biri de KW Karşıyaka ve KW Bornova Bölge Müdürlükleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirildi. Keller Williams gönüllüleri, Gümüşpala'da bulunan Şehit Nazım Bey İlköğretim Okulu’nda yetersizlikler sebebiyle kullanılamayan Çok Amaçlı Konferans Salonu, tabandan tavana her şeyiyle eksiksiz bir hale getirildi.
Bölge yetkilileri “Dezavantajlı bölge okulunda okuyan tüm çocuklarımızın da kendilerini sanatla ifade edebilme, alkışlanma, sunum ve ifade becerilerini geliştirebilme hakkı olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın bu şekilde özgüvenlerini kazanacağını ve bunun hayatlarının tamamına olumlu etki edecek bir unsur olduğuna inanıyoruz. İşte bizler "Alkışlar Çocuklarımız İçin!" denebilsin diye okulumuzun salonunda şu iyileştirmeleri ve yenilemeleri gerçekleştirdik” dedi.
Proje kapsamında sınıfın boya badanasının yapılması, duvar lambiri kaplamalarının ve zemin parke kaplamalarının yapılması, sahne ile kulis için zeminin kademelendirilmesi, sahne/kulis perdelerinin yapılması, kalorifer ve salon ana kapısının yağlıboya işlerinin yapılması, mevcut iklimledirme cihazının detaylı temizliğinin yapılması, sahne aydınlatma tesisatının yapılması, işlemleri düzenlendi. İşin sonunda, salondaki Atatürk, Atatürk'ün Gençliğe hitabesi ve İstiklal Marşı posterleri yenilendi ve salon süslemeleri de yapılmış şekilde 10 Mayıs 2018 Perşembe yani REDDAY günü okul yönetimine teslim edildi. Milli Eğitim Müfettişi İzzettin Ayan, Okul Müdürü Bilgin Şentürk eşiliğinde KW LDK Kültür Komitesi olarak düzenlenen törende çocuklarla palyaço, maskot, sihirbaz ve bir sunucudan oluşan animasyon ekibi ile etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda lokma dağıtıldı.
KW Bornova ve KW Karşıyaka, tüm bu yardım faaliyetleri için gerekli finansmanı yine kendi bünyesindeki "KW Cares Fonu"ndan karşıladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: