Definecilerin açtığı 20 metrelik çukura düşen şeyi görünce şoke oldular!
Silivri’nin Küçük Sinekli Mahallesinde defineciler tarafından kazılan yaklaşık 20 metrelik çukura düşen dana Silivri itfaiyesinin çalışması sonucu kurtarıldı.
Yayınlanma :
19.09.2018 11:55


İHA'nın haberine göre, durum Silivri İtfaiyesine bildirilmesinin ardından olay yerine giden ekipler, yaklaşık 20 metre olan kuyuya düşen danayı çıkarmak için yaklaşık 3 saat süren titiz bir çalışma yürüttü.
Kuyuda hareketsiz duran dananın zehirli gazlardan etkilenmemesi için kuyuya oksijen tüpü salan ekip üyelerinden biri beline ip bağlayarak aşağı indi. En uygun ve hayvana zarar vermeyecek biçimde kurtarma aparatları bağlanmasının ardından vinç yardımıyla talihsiz hayvan yukarı çekilerek sahibine teslim edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: