31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partilerin adayları belli olurken, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde DEM Parti'nin adayını geri çektiği ve CHP'nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet'i destekleyeceği iddia edildi.
İddialar kamuoyunda gündem olurken, DEM Parti, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Açıklamada iddialar kesin bir dille yalanlanırken, "Belediye başkan adayı arkadaşımız başvurusunu yapmış ve onaylanmıştır. Kendisine de tekrar başarılar diliyoruz" denildi.
DEM'in açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verildi:
"İzmit’te kendi belediye başkan adayımızı geri çektiğimiz ve CHP’li adayı destekleyeceğimiz iddiaları asılsızdır. Belediye başkan adayı arkadaşımız başvurusunu yapmış ve onaylanmıştır. Kendisine de tekrar başarılar diliyoruz."
İzmit’te kendi belediye başkan adayımızı geri çektiğimiz ve CHP’li adayı destekleyeceğimiz iddiaları asılsızdır. Belediye başkan adayı arkadaşımız başvurusunu yapmış ve onaylanmıştır. Kendisine de tekrar başarılar diliyoruz. #DemGelirDevranDöner #RabeDEMhat pic.twitter.com/FqflCJnauu
— DEM Parti (@DEMGenelMerkezi) February 27, 2024
Yorumlar
Kalan Karakter: