

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 25 kişilik özel ekip, depremden en çok etkilenen Bayraklı ilçesine yardıma gönderildi. Çalışmalarda yer alan ekip dışında bölgeye ihtiyaç olan malzemeler de Dikili Belediyesi tarafından gönderildi.
Başkan Kırgöz olay yerinde
Yıkılan binaların olduğu alana giden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz de çalışmaları inceledi, vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini sundu.
Yaraların sarılması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Kırgöz, “Yaşadığımız çok büyük bir facia. İlçemizde çok şükür bir sorun yok. Ancak İzmir’in farklı noktalarından gelen kötü haberler yüreğimizi dağladı. Dikili Belediyesi olarak kurduğumuz 25 kişilik özel ekip ile biz de depremden etkilenen alanlarda desteğimizi sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra ihtiyaca yönelik malzeme desteğimizi de gerçekleştiriyoruz. Depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle bir felaketi yaşamamak en büyük dileğimiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: