Dilipak: Makam sahibi yaptıklarımız çalıyor, yalan söylüyor ve zina ediyorlar
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında "Makam sahibi yaptıklarımız çalıyor, yalan söylüyor ve zina ediyor. İlahlık ve Rablik taslıyorlar" dedi.
Yayınlanma :
28.10.2019 09:33


Dilipak ayrıca, "Makam sahibi yaptıklarımız çalıyor, yalan söylüyor ve zina ediyorlar. İlahlık ve Rablik taslıyorlar. Hırsız malın tamamını götürüyor, rüşvet alan politikacı, bürokrat, bir bostan karşılığı bir bağı satıyor, müftü efendi bunun hükmü nedir, bana söyler misiniz?" dedi.
"Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir" diye Dilipak yazısında ayrıca şu ifadeleri kullandı:
"Harama dalanlar kumar da oynar, fuhuş da yapar. O özel jetlerle kimler, nereye, niçin gidiyor, ne taşıyorlar, neredeyse her hafta hatta haftada birkaç gün! Lanet olsun bu milletin malını gasp eden, çalanlara ve onlara alkış dağıtan, onları koruyup kollayanlara!
Kendine göre bahanesi olanlar, 'iyi niyet' yalanlarının arkasına saklanıp, 'bağışlanma' hayali kuranlara da bir çift sözüm var:
Unutmayın, Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir"
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: