Doğan'dan Karabağlar emekçilerine söz
Ekmeği büyütecek, hakları iyileştireceğiz
Yayınlanma :
23.03.2019 11:06


Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, Karabağlar Belediyesi'nde örgütlü Belediye İş Sendikası'nın ziyaret ederek, belediye yönetimini aldıklarında belediyedeki mevcut kadrolarda çalışanları işten çıkarmayacaklarının sözünü verdi. Belediye-İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan tarafından kabul edilen ziyarette, alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini herhangi bir kişisel ve politik nedenden dolayı işten çıkarmayacaklarının altını çizen Doğan, ''Bizim amacımız Karabağlıların daha rahat yaşamalarını sağlamak. İnsanların evlerine ekmek götürebilmelerinin önünü açmak. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Emekçilerin ekmeğiyle de asla oynamayız ve kimseyi de oynatmayız. Bilakis genişleteceğimiz hizmet alanlarımız ve yaratacağımız iş imkanlarıyla daha fazla personeli istihdam etmek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.
500 BİN KARDEŞİZ
Nefret dilini ve kutuplaştırmayı her zaman reddettiklerini vurgulayan Doğan, ''Bizim tek bir amacımız var, Karabağlar'a ve Karabağlılar'a hizmet etmek. Biz Karabağlar'da yaşayan 500 bin kardeşiz. Hiç kimseye o partili bu partili diye bakmıyoruz. Komşumuz, hemşehrimiz, kardeşimiz diye bakıyoruz. Tüm Karabağlıları kardeşçe kucaklayıp hep beraber ilçemizi ileri taşımak için var gücümüzle çabalıyoruz. Başarıya ulaşmak için de hep beraber çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
İşine sahip çıkan, hizmet etmek için alın teri döken hiç bir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarını yineleyen Doğan, "Hizmetteki en büyük kriter liyakat ve ehliyettir. Partizanlık, akrabalık veya başka aidiyetlere asla prim vermeyeceğiz. Belediyemizin çalışanlarını mesai arkadaşımız olarak kabul edeceğiz. Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini, herhangi bir kişisel nedenden dolayı işten çıkarmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" diye konuştu.
KADIN ÇALIŞANLARA MÜJDE
Belediye yönetimini devraldıklarında çalışanların özlük haklarında iyileştirmeye gideceklerine de açıklayan Doğan şöyle konuştu: “Karabağlar Belediyesi bünyesinde çalışan kardeşlerimizin kadrolu olarak görev almaları bizim için çok değerli. Mevcut sistemi biz de devam ettireceğiz ve kazanılan hakları daha da iyileştirmek için çaba göstereceğiz. Özellikle kadın çalışanlarımızın hamilelik ve doğum izinlerindeki zaman dilimini uzatacağız. Ayrıca eğitim gören çalışan çocukları için yeni katkılar sunacağız. Diğer yandan kadın emekçilerimizin yoğun olarak çalıştıkları dershanelerin sayısını çoğaltarak kadınlarımız için daha fazla iş imkanı sağlayacağız. Tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çok çalışmak. Hep beraber çalışacak ve tüm Karabağlar'ın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Buna da ilk olarak personelimizden başlayacağız. Emekçi kardeşlerimizin hak ettikleri şekilde yaşamaları, çocuklarının en iyi eğitimi almaları için tüm imkanlarımızı hiç düşünmeden kullanacağız. Şu an belediyede çalışan personel arkadaşlarımız yüreklerini ferah tutsunlar ve kara propagandaya inanmasınlar. İşlerine sahip çıksınlar ve daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye düşünsünler. 1 Nisan'dan itibaren el ele verip millete nasıl hizmet verilmesi gerektiğini göstereceğiz''
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: