DOSTLUĞA MERHABA
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen “Dostluğa merhaba” toplantısına katıldı. Başkan Karabağ, “Nafiz Gürman Mahallesi’nin de imar planlarını değiştiriyoruz. Vatandaşlarımız müteahhitle kendisi pazarlık edecek” dedi.
Yayınlanma :
05.12.2015 08:58
MÜJDE VERDİ
Başkan Karabağ ise, Nafiz Gürman Mahallesi’nin imar planlarını değiştireceklerini, bunun için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Karabağ, “Çay ve Tepekule Mahallelerinin imar planlarını değiştirdik. Büyükşehir’den onay bekliyoruz. Buradan yola çıkarak Yamanlar, Onur, Nafiz Gürman, Emek, Gümüşpala, Manavkuyu ve Adalet Mahallesi'nin bir bölümü ile Osmangazi Mahallesinin çukur bölümü olara tabir edilen alanda plan değişikliği ile imar planlarını değiştireceğiz. Dolayısıyla küçük parselleri birleştirip biraz daha gabariyi arttırarak yani daha çok kat vererek pazarlık edecek noktaya getiriyoruz. İzmir'de yapılması gerekenin bu olduğunu düşünüyoruz. Nafiz Gürman Mahallesine bir pazar yeri yaptık. Çarşamba pazarının olduğu alan Milli Emlak Müdürlüğü’nün idi. Tahsis istedik, onaylandı. Şimdi üstünü kapatıyoruz, Projeleri hazırlanıyor. 2016 yılında ihaleye çıkacağız. Nafiz Gürman Mahallesinde bir de Cemevi projemiz var. İZSU dolum tesisinin yakınındaki alana yapacağız. Bütün parsel sahibi hissedarlardan aldık. Bir hisse ile ilgili mahkeme süreci devam ediyor. O sıkıntıyı giderdiğimiz ama projeye başlayacağız. Taziye evi projemiz devam ediyor. Boş bulduğumuz alanlara projelerimizi yapıyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: