DSÖ: Koronavirüs'ü çoğunlukla enfekte olduğunu fark etmeyen gençler yayıyor
Dünya Sağlık Örgütü, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının en büyük yayılma nedeni olarak enfekte olduğunun farkında olmayan genç yetişkinleri işaret etti.
Yayınlanma :
19.08.2020 13:54


DSÖ Patı Pasifik Bölge Direktörü Takeshi Kasasi, "Epidemi değişiyor. 20'lerinde, 30'larında, 40'larında olanlar gittikçe daha fazla yayılmayı artırıyorlar. Pek çoğu enfekte olduğunun farkında değil" dedi.
John Hopkins Üniversitesi verilerine göre dünya genelinde Covid-19 vaka sayısı 22 milyon 164 bini aştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: