Egedemir'de Patlama: 3'ü Ağır, 4 İşçi Yaralandı
İzmir Aliağa'daki Egedemir fabrikasında patlama meydana geldi. Pot kazanının patlaması sonucu çıkan yangında 4 işçi yaralandı.
Yayınlanma :
02.01.2017 15:04


Patlamanın pota ocağı denen hurdanın eritildiği kazanın kapağının sıkışmasının ardından oksijen kaynağı ile açmaya çalışırken yaşandığı söyleniyor. Yaşanan patlamada 4 işçi yaralandı. Yaralı işçilerden 3’ünün durumu ağır.
Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olanlar İzmir'e sevk edildi. Durumu en ağır olan işçi Musa Altsoy Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Arkadaşları oldukça ağır yaralanan Altsoy için mucize beklediklerini söylüyor.
Ağır yaralı diğer işçi Cihan Karanlıkdere ise Yeşilyurt Hastanesine sevk edildi. Vücutlarında yanıklar bulunan işçilerin hayati tehlikesi devam ediyor.
Fabrikanın birkaç gün üretimi durdurduğunu belirten işçiler kendilerinin de psikolojik olarak rahatsız olduklarını söyledi. Bundan birkaç ay önce de benzer bir kazanın meydana geldiği fabrika, ilkel üretim koşulları ile biliniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: