EĞLEN – ÖĞREN ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
Urla Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi iş birliğiyle Eğlen-Öğren yaz etkinlikleri sona erdi. 23 Haziran – 23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen, resim, müzik, dans, halk oyunları, masal, şiir, oyun ve eğlenceli etkinlikler adı altında çocuklar bir ay boyunca hem eğlendi hem öğrendi.
Yayınlanma :
25.07.2015 14:04


Etkinlikler kapsamında çok eğlendiklerini ve aynı zamanda da çok şey öğrendiklerini söyleyen çocuklar, Başkan Sibel Uyar'dan ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden etkinliklerin yaz, kış devam etmesini talep ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: