Ekrem Oran'dan Çeşme için önemli açıklama
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, bakanlığın Çeşme ile ilgili bir projesinin olmadığını açıkladı.
Yayınlanma :
31.01.2020 19:19


Oran paylaşımında, “Sayın turizm bakanımızla az önce yaptığım telefon görüşmesinde sosyal medyada dolaşmakta olan projenin hiçbir şekilde turizim bakanlığı projesi olmadığını ayrıca Bakanlığımızın projeleri içinde bir kanal açma düşüncesinin de bulunmadığını ve yapılacak projelerde Çeşme belediyesi ile istişare halinde olacaklarını sevinerek öğrendim.
Acele kamulaştırmalarla ilgili süreçlerin de takipçisi olacağım
Çeşme ailemin ve kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: