Elektral A.Ş. İnsansız Satış Otomatları Üretti
Yayınlanma :
18.04.2018 13:26


Üç Noktada Hizmet Sağlanacak
Çankaya Belediyesinin 5 adet otomatı üç noktada halkın hizmetine sunacağını dile getiren Erdem Dinçsoy, otomatlarda kahve, soğuk içecek, su gibi seçeneklerin olacağının altını çizdi. Dinçsoy, “Üç noktada ürünlerin satışı ve hizmetini sağlayacak olan cihazlarımız ile halkımıza büyük bir hizmet getirilecek. 54 çeşit atıştırmalık ürün, su ve 18 çeşit sıcak içeceğin satılacağı cihazlarımız bozuk para ile çalışacak. Ülkemizde de gittikçe popüler hale gelen bu makineler halkımızın hayatında da büyük kolaylıklar sağlayacak. Çankaya Belediyesinin bu hizmetinin diğer belediyelere de örnek olması öngörülmektedir. Makineler ilk günden itibaren Çankaya Belediyesi adına kazanç sağlamaya başlayacak. Kar amacı gütmeyen bu oluşumda önemli olan hizmeti ön plana çıkartmaktır” diye konuştu.
Otomat Konusunda Geniş Referanslara Sahibiz
Elektral A.Ş. uygun fiyatlı sağlam ve yüksek teknolojili bu ürünler konusunda geniş referanslara sahip olduğunun üzerinde duran Erdem Dinçsoy, sözlerini şu şekilde sürdürdü, “İzmir Elektral A.Ş. 1978 yılından beri yüksek teknolojili üretimler yapıyor ve dünyanın 60 ülkesine ürettiği ürünlerini satıyor. İhracatın Yıldızı ve İnovasyon birinciliklerine sahip olan şirketimiz bugün kitap, bisküvi, kahve, dondurma, iş güvenliği, parfüm otomatları gibi cihazlar üreterek hizmet vermektedir. Yine Belediyemizin yakın gelecekte otomat sayısını arttırması; simit, poğaça otomatı, çorba otomatı gibi otomatlarla yelpazeyi arttırması beklenmektedir.”
Cihazların Bütün Parçaları Firmamız Tarafından Üretiliyor
Cihazların ham sac halinde üretim sürecine başladığını söyleyen Erdem Dinçsoy, bu cihazların tüm parçaları ve yazılımının Elektral tarafından üretildiğine dikkat çekti. Dinçsoy, “Cihazlarımız sac haliyle gelmektedir. Biz firmamızda bu sacları kendimiz şekillendirerek, ana kartını, yazılımını da dahil olmak üzere a’dan z’ye bütün parçalarını üretiyoruz. Cihazımız bütün soğutma ya da ısıtma ünitelerinin toplanması sonrasında yüksek teknolojili ürünler haline getirilip halkımızın hizmetine sunulmaktadır” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: