Enerji Bakanı Fatih Dönmez, 21 elektrik dağıtım şirketinin üst düzey yöneticileri ile bakanlık binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Halk TV’den Mevsim Altay’ın haberine göre, saat 14.00 başlaması gereken toplantının, saat 14.30’da başlama gerekçesi açıklanmadan, bakanlık koridorlarında elektrik kesintisi iddiası ortaya atıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı toplantı salonunda düzenlenecek olan zirvenin, elektrik kesintisi yüzünden başka bir salona alındığı bildirildi. HalkTv Muhabiri Mevsim Altay, canlı yayın sırasında kesinti konusunu bakanlık yetkilisine sorduklarını ancak bu konuda yalanlama gelmediğini duyurdu.
Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in Enerji Dağıtım şirketleriyle toplantı yaptığı sırada elektrikler kesildi. pic.twitter.com/UWvs0A5YSK
— Politikaloji (@Politikaloji) February 11, 2022
Yorumlar
Kalan Karakter: