AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi.
AK Parti Genel Merkezi'ndeki basına kapalı toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.
Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde 27 Şubat 2020'den sonra ilk kez milletvekilleriyle bir araya gelmiş oldu. 55 milletvekilinin bulunduğu toplantıya, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Erkan Kandemir, Hamza Dağ da katıldı.
Toplantının ardından, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.
Çelik, Erdoğan’ın son dönemde yaptığı ziyaretlere ilişkin bilgileri milletvekillerine aktardığını belirtti. “Bu toplantılar serisi devam edecek. (Erdoğan) Haftaya da milletvekillerimizle bir araya gelecek” dedi ve “Genel merkezimizde başka bakanlıkların uygulamalarının ve siyasetlerinin milletvekillerimizle birlikte istişare edildiği, tartışıldığı bu seri aynı şekilde devam edecek. Belediye başkanlarımızla ilgili olarak zaten bu devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Çelik’in bakanlıklara dair vurgusunun, iktidar içindeki tartışmaların yoğunlaştığı bir döneme denk geliyor oluşu dikkat çekti.
Çelik, “Genel başkanımız vekillerimize, 'vatandaşla daha sık buluşun' dedi. İlleriyle ilgili değerlendirmelerin yanı sıra salgınla mücadele konusunda görüşlerini paylaştılar” diye konuştu.
Çelik’in aktarımına göre Erdoğan, “Yeni anayasa hayata geçirilmeli dedi.”
Yorumlar
Kalan Karakter: