Çeşme’nin popüler noktalarından Hacımemiş Mahallesi’ndeki bir eğlence mekânında, gece saat 01.00 sularında ortalık bir anda karıştı. İddiaya göre, alkolün etkisiyle taşkınlık yapan 19 yaşındaki Melik Efe A. ve Hüseyin Kerem A., çevredekilere rahatsızlık vermeye başladı. Mekânın sahibi olan Mustafa Aksakallı duruma müdahale etmek istedi. Ancak olayın tansiyonu kısa sürede yükseldi.
Tartışmanın büyümesi üzerine şüphelilerden biri silahını çıkararak Aksakallı’ya ateş etti. Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın eski eşi olan Aksakallı, sağ bacağından iki kurşunla yaralandı. O esnada eğlence mekânında bulunan Zeynep G. (25) ise seken bir kurşunun isabet etmesiyle hafif yaralandı.
Panikle dışarı çıkmaya çalışan diğer müşterilerden Kubilay Ege E. (20), Ahsen İrem T. (20), Elifnaz Y. (20), Dila B. (21) ve Rabia Merve C. (33) ise kırılan cam parçaları nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye sevk etti. Tedavilerinin ardından 7 kişi de taburcu edildi.
“MASA İLGİSİ YETERSİZDİ” İDDİASI
Olayın ardından harekete geçen Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren Melik Efe A. ve Hüseyin Kerem A.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin, ilk ifadelerinde kendilerine “masada yeterince ilgi gösterilmemesinden” şikâyetçi oldukları ortaya çıktı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: