Sarı-lacivertli ekip orta saha oyuncusu N'Golo Kante için resmi teklifini yaptı. Yönetici Ertan Torunoğulları yarın Kante'nin menajeri ile görüşme yapmak için Suudi Arabistan'a gidecek. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre Fenerbahçe defansif orta saha oyuncusu N'Golo Kante'ye resmi teklif yaptı. Yarın Kante'nin menajeri ile görüşme yapılacak.
Fenerbahçe'de Kante'nin gelmesi için 2 isim yolcu edilecek.
Fenerbahçe Sebastian Szymanski ve Fred ile yol ayrımına hazırlanıyor. Szymanski Rennes ile anlaşma sağladı. Fransız temsilcisi oyuncu için 11 milyon euro teklif ederken, anlaşmanın kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor. Kulüpler bonservis bedeli konusunda uzlaştı. Ödeme planına dair görüşmeler devam ediyor.
Öte yandan Kante'nin gündeme gelmesi ile Fred ile de yollar ayrılıyor. Brezilya Ligi'nden talipleri olduğu bilinen oyuncu için de kısa süre içesinde resmi teklif gelmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: