Foça Belediyesi 1919 Adet 'Nutuk' Dağıttı
Foça Belediyesi’nden vatandaşlara çok anlamlı 19 Mayıs hediyesi
Yayınlanma :
19.05.2017 17:16


Vatandaşlar, Foça Demokrasi Meydanı ve Yeni Foça Belediye Meydanı’nda dağıtılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası temel eser ‘Nutuk’a çok büyük ilgi gösterdi.
Gösterilen yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Ulu Önderimiz Atatürk’ün 1927 yılında Cumhuriyet Halk Fırkası’nın 2. Kurultayı’nda okuduğu ve Türk Milleti’ne miras bıraktığı temel eser ‘Nutuk’, Türkiye Cumhuriyetimizin ne denli zor aşamalardan geçilerek kurulduğunu çarpıcı biçimde anlatıyor. Yakın geçmişimizi anlatan bu destansı eser, geleceğimize ışık tutuyor ve gençlerimize rehberlik ediyor’ dedi.
Foça Demokrasi Meydanı ve Yeni Foça Belediye Meydanı’nda dağıtılan 1919 adet ‘Nutuk’ eseri çok kısa bir sürede tükendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: