FOÇA SPOR LİSESİ’NDE YILSONU
Yayınlanma :
08.06.2018 12:09


2017 Yılında Yeni Foça’da eğitim ve öğretime başlayan Foça Spor Lisesi, yaz tatiline başladı.
Okul bahçesinde yapılan törene Foça Kaymakamı Ali Çetin’in yanı sıra Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Ağustos ve Eylül aylarında yapılan yetenek sınavlarıyla öğrenci alan Foça Spor Lisesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına yapılan törenle son verdi.
Okul bahçesindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve futbol gösterisi protokol tarafından ilgiyle izlendi.
Yapılan gösterilerin ardından Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, dereceye giren öğrencilere Takdir ve Teşekkür Belgesi verdi.
Başkan Demirağ 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı sonu dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Okulların kapanması ile büyük bir tatil başlıyor. Bütün öğrenim yılı boyu çalıştınız, emek verdiniz. Şimdi dinlenme zamanı. Ancak dinlenirken, vaktinizi de sağlıklı ve verimli değerlendireceğinize eminim. Hepinize iyi tatiller diler, kıymetli öğretmenlerimize de özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: