FOÇADA BAYRAMLIK CANLI HEYKELLER
Yayınlanma :
12.08.2019 15:27


Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan turistik ilçe Foça, sokak sanatçılarının çeşitli noktalarda sergiledikleri performanslarla da dikkat çekti. Sokaklarda bağlamadan akordiyona, klarnetten gitara, bazı konservatuar öğrencisi grupların mini orkestralarına kadar kişi ve grupların çeşitli türlerde icra ettiği müzikler ufak bahşişler karşılığı dinlendi.
İlçede zaman zaman sergiledikleri canlı heykel gösterileriyle tanınan GSA oyuncuları da bu bayram için neşeli müzikler çalan müzisyenler olarak Foçalıların karşısına çıktı. Demokrasi Meydanı’nda akşam saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren peformans en çok çocukların ilgisini çekti. Çocuklar; canlımı değilmi diye dokunurken, el ele tutuşup fotoğraf çektirirken, fonda çalan müzikleri birlikte söylereken alanda renkli görüntüler oluşturdular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: