FOÇALI ÇOCUKLAR BALONCUKLARLA COŞTU
Yayınlanma :
24.04.2019 09:23


Dünyada "Hubble Bubble Show” olarak bilinen gösterinin kreatörlüğünü (Avrasya Sirki kurucusu) Servet Yalçın üstlenirken, sahne şovlarını Ahmet Altın gerçekleştirdi. Foça Belediyesinin destekleriyle sahnelenen gösteri için 4 ayrı seans düzenlenerek ilçedeki yüzlerce çocuğun izlemesine olanak sağlandı. Ahmet Altın illüzyonu andıran sahnelerde sabun köpüğünden oluşturduğıu balonlarla adeta ““On Yüz Milyon Baloncuk” deyimini gerçek yaptı. Oluşturduğu bazı dev baloncuklara çocukların ellerini sokması, bir tarafından girip diğer tarafından çıkması gibi bölümlerle gösterisini interaktif olarak sürdürdü.
"Hubble Bubble Show”un dünyada ilk kez 15 yıl önce Viyana’da “sanatsal bir form olarak” gösteri dünyasına katıldığını, birçok dünya başkentinde yüzbinlerce çocuğa ulaştığını belirten kreatör Servet Yalçın, uluslararası patentinde ( Avrasya Sirki) kendilerine ait olduğunu söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: