GENÇLİK KOLLARINDAN BUCA İLÇE BAŞKANLIĞINA
CHP Buca kongresine sayılı günler kala, Gençlik Kolları eski Başkanı Çağdaş Kaya ilçe başkan adaylığını açıkladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda gövde gösterisi yapan Kaya, “Parti içinde emeği yüceltip, barışı yeşertip AKP ile mücadeleyi yükselteceğiz” dedi.
Yayınlanma :
29.11.2015 12:17
“ÖN SÖZ DE SON SÖZ DE ÖRGÜTÜMÜZÜN”
CHP üyesi olduğu ilk günden bu yana partinin birçok kademesinde görev aldığını belirten Kaya, “iki yerel seçim, iki genel seçim, bir erken seçim, bir anayasa referandumu ve bir Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ciddi tecrübeler edindim. Pankart astım, afişleme yaptım, broşür dağıttım. Tabandan çalışarak, çabalayarak siyaset yaptım. Partimin programını da adabını içerde çalışarak öğrendim. Edindiğim tecrübe ve deneyimlerle aday olarak çıktığım bu yolda partimin ilkeleri ve kurucu felsefesi benim rehberimdir. Demokratik değerlerin ışığında, partililik bilincinde sürdürdüğüm siyaset anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğim. Herkesi kucaklayacak, birlik ve beraberliği sağlayacak siyaset anlayışını yürüteceğiz. Ayrı gayrı demeden önce Türkiye, önce CHP diyeceğiz” dedi.
“YOLUMUZU AYDINLATANLARIN MİRASLARINI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”
CHP ilkelerinden ve evrensel değerlerden ayrılmayacaklarını ve bu ilkelerden güç alarak mücadelelerine devam edeceklerini söyleyen Kaya, “Altı okun ve sosyal demokrasinin evrensel ilkelerinin oluşturmuş olduğu CHP kimliğinin, tüm kimliklerin önünde olduğu bilinciyle hareket edeceğiz. Rumeli’den Anadolu’ya örgütlenmiş kurucu iradenin mirasçıları olarak, dağılmış yığınların bir parçası olmak yerine onları bir araya getirecek, onlara önderlik edecek kararlılığı sergileyeceğiz, Geçmişten Geziye, Pir Sultan’dan Mustafa Kemal’e yolumuzu aydınlatanların miraslarını geleceğe taşıyacağız” dedi.
“PARTİ İÇİ DEMOKRASİYİ İŞLER HALE GETİRECEĞİZ”
Gençlerin, kadınların, parti emekçilerinin düşüncelerinden ve tecrübelerinden faydalanacaklarını sözlerine ekleyen Kaya, “ülkemizin ve partimizin geleceği gençlerimize hak ettikleri değeri vermek bir yana dursun gençlerimiz dinamizminden ilham alarak, heyecanlarına ortak olarak omuz omuz mücadele edeceğiz. Büyük bir özveri ile gayret gösteren, bıkmadan usanmadan çalışan kadınlarımızla birlikte ilçemizi yöneteceğiz. Parti emektarlarımızın ve büyüklerimizin düşünsel zenginliklerinden faydalanmayı asla ihmal etmeyeceğiz. Heyecanı ve tecrübeyi harmanlayacağız. Parti içinde barışı yeşertip, AKP ile mücadeleyi yükselteceğiz. Tüm yurttaşlarımıza dokunmaya, kendimizi anlatmaya ve çoğalmaya çalışacağız. Parti içinde tüm tartışma kanallarını açacak, parti içi demokrasiyi işler hale getireceğiz” dedi.
CHP Buca ilçe Başkanı adayı olan diğer isimlere başarılar dileyerek sözlerini sonlandıran Kaya, “Biliyoruz ki bu parti içi bir bayrak yarışıdır. Bu yarışın kazananı ya da kaybedeni yoktur. Tarafların tümü CHP’nin onurlu üyeleridir. Kavgamız birbirimizle değil, AKP karanlığıyladır. Bu karanlığı dayanışma ile aşacağız. Aksi takdirde; “toplum için birliktelik için mücadele etmezsek, zamanla kaybederiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: