Genelkurmay'da şok görevden alma!
Üst düzey isim görevden alındı
Yayınlanma :
04.03.2016 20:53


Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse görevinden alındı. Köse'nin Askeri Casusluk davasıyla ilgili yaşanan gelişmelerin ardından görevinden alınması dikkat çekici bulundu.
Köse, Ergenekon kapsamındaki "İnternet Andıcı" soruşturmasında tutuklanan eski Genelkurmay Adli Müşaviri emekli Tümgeneral Hıfzı Çubuklu'nun yerine 2011 yılından beri görevi yürütüyordu. Köse'nin karargahta adli müşavir olarak görev yaptığı dönemde; Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk, 28 Şubat, Kozmik Oda gibi kamuoyunun yakından takip ettiği ve "askere kumpas" kurulduğu iddialarının dillendirildiği soruşturma ve dava süreçleri de başlamıştı. 26 Şubat'ta beraatle sonuçlanan İzmir'deki Askeri Casusluk davasının ardından Köse'nin görevinden alınması dikkat çekici bulundu. Dava sürecinde bir dizi yazışmada Köse'nin imzası yer almıştı. Köse'nin pasif bir göreve getirildiği belirtildi.
Kaynak: Milliyet
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: