Go-Karta binen çocuk ölümden döndü
Mardin'de, 18 yaşından küçüklerin binmesi yasak olmasına rağmen Go-karta binmesine göz yumulan 14 yaşındaki Mithat Erdem'in, kaza yapan önündeki araca çarpmamak için lastik bariyerlere çarptığı sırada, kemerinin boğazına dolanması sonucu ölümden döndüğü belirtildi.
Yayınlanma :
26.09.2018 16:43


Çarpmanın etkisiyle kemeri boğazına dolanan Erdem, baş dönmesinin etkisi ile yarışı yarıda bıraktı. Boğazında oluşan 5 santimlik yarayı gişe memurları pamukla sardıktan sonra ailesinin yanına gönderdi. Olayı babası Murat Erdem'e anlatan Mithat Erdem, hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede boğazına dikiş atılarak bir gün müşahede altına tutulan Erdem, daha sonra taburcu edildi.
Taburcu olduktan sonra go-karta binme yaşını araştıran küçük Mithat'ın ailesi, 18 yaşından küçüklerin binmemesi gerektiği uyarısı olmadığı ve sözlü olarak uyarılmadığı için de savcılığa suç duyurusunda bulunarak, yetkilileri göreve davet etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: