Görev şehidi Cüneyt Bürke’ye arkadaşlarından vefa
Çöp kamyonunda görevi başındayken bir aracın çarpması sonucu “Görev şehidi”olan Karabağlar Belediyesi temizlik işleri personeli Cüneyt Bürke için ölümünün 7. Gününde arkadaşları mevlit okuttu, tavuklu pilav dağıttı.
Yayınlanma :
04.05.2016 12:26


Büyükşehir ve ilçe belediyeleri desteğe geldi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ve Konak Belediyesi’nden de çok sayıda personel, Bürke için okunan mevlide katıldı. Bürke’nin çok iyi bir insan olduğunu belirten çalışma arkadaşları, “Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu tür etkinliklerle anmaya devam edeceğiz. Ruhu şad olsun. Işıklar içinde uyusun.” dediler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: