Gül'e 2007'yi hatırlatan Bahçeli: AKP'ye vefasızlık yapıyor, MHP'nin politikasına hiç olmazsa saygı duysun
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin iptaline tepki gösteren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü eleştirdi. Gül'ün '367' hatırlatmasına tepki gösteren Bahçeli, "AKP'ye vefasızlık yapıyor ama MHP'nin politikasına hiç olmazsa saygı duysun" dedi.
Yayınlanma :
08.05.2019 12:16


Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Abdullah Gül'ün mesajını okudum, 367 ile ilgili o dönemin Yargıtay Başsavcısı ile aynı çukura girmeleri inandırıcı değil. 367 tezini ortaya koyup kendi cumhurbaşkanlığını engellemeye çalışan bir zatın görüşünü dile getirip, üzüntü yaşadığını söylemek doğru değildir" dedi.
2007 yılında verdikleri destekle Gül'ün Cumhurbaşkanlığı görevine gelmesinin önünü açtıklarını hatırlatan Bahçeli, "AKP'ye vefasızlık yapıyor ama MHP'nin politikasına hiç olmazsa saygı duysun. O kadar" ifadesini kullandı.
Gül'ün '367 kararı karşısında ne hissettiysem, aynı duyguları yaşadım' ifadesine tepki gösteren Bahçeli: Abdullah Gül vefasızlık yapıyorhttps://t.co/aLBKmrAR5s pic.twitter.com/BUR2uz0HKk
— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) 8 Mayıs 2019
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: