weather
21°
Gerçek Haberci Gündem AK Parti'nin Kızılcahamam kampı başladı: Masada hangi konular var?

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı başladı: Masada hangi konular var?

AK Parti belediye başkanları ile Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkanlarıyla bir araya gelecek. Kampta yerel yönetimler konusu gündeme gelirken bazı bakanların sunum yapması bekleniyor.

1 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti'nin Kızılcahamam kampı başladı: Masada hangi konular var?

AK Parti'de seçim sonrası istişare toplantıları devam ediyor. AK Parti geçtiğimiz günlerde Milletvekillerinin ardından bu kez de belediye başkanları ile Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Kampın ikinci gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlarıyla bir araya gelecek.

31 MART SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Yerel yönetimler değerlendirme ve istişare kampında 31 mart seçimlerinin sonuçlarının kapsamlı bir şekilde değerlendirmesi yapılacak. Ayrıca belediyelerin atacağı adımlar ve yerel yönetim stratejisi masada yer alacak.

BELEDİYE BAŞKANLARININ TALEPLERİ DİNLENECEK

Genel Başkan Yardımcıları da bölgelerindeki belediye başkanlarıyla toplantılar yapacak. Belediye başkanları bölgelerindeki durumu ve talepleri dile getirecek.

3 BAKAN SUNUM YAPACAK

Sunum yapacak olan bakanlarsa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş.

Ekonomiden, dış politikaya güncel konular hakkında da bilgilendirmeler yapılacak. Yerel yönetimler kampında Hazine ve Maliye, Tarım ve Orman, Ulaştırma ve Altyapı, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm bakanlarının da konuşmaları olacak. Kamp, 2 Temmuz Salı günü sona erecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız