weather
21°
Gerçek Haberci Gündem CHP Buca’ya gençlik aşısı

CHP Buca’ya gençlik aşısı

CHP Buca Gençlik Kolları, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Belenbaşı Mahallesi’nden 30 genci saflarına kattı.

2 Dakika
Okunma Süresi
CHP Buca’ya gençlik aşısı
GERÇEK HABERCİ-  24 Haziran seçimlerinden sonra saha çalışmalarına tam gaz devam eden CHP Buca Gençlik Kolları Başkanlığı, dün Belenbaşı Mahallesi’nden 30 genci, üye yaptı.

Buca Belenbaşı Mahallesinde gerçekleştirilen toplu üye kaydına; Buca Gençlik Kolları Başkanı Can İrat ve yönetim kurulunun yanı sıra Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

TAŞRADAN ÜLKEYİ AYDINLATMAK ÜZERE BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

Üye kayıtlarının ardından açıklamalarda bulunan CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Can Irat, Aziz Nesin’in anarak, “Bir gün bu ülkenin başucuna bir not, yanağına da bir öpücük kondurup gideceğim. Çok tatlı uyuyordun uyandırmaya kıyamadım diyeceğim. Ülkeyi aydınlatmak için kelimelerini dizelere döken Aziz Nesinin ölümünün 23. Yılında, taşradan ülkeyi aydınlatmak üzere bir başlangıç yaptık” dedi.

BİZ KAYBEDERSEK KALKAR TEKRAR DENERİZ, DİKTATÖR KAYBEDERSE SONU OLUR

Yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirten Irat, şunları dile getirdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Buca Gençlik kolları öncülüğünde Bucamızın köylerinde bize gönül vermiş, ülkenin geleceği için elini taşın altına koymak isteyen yürekli gençlerimizi partimize üye yaparak, ailemizi büyütmüş bulunmaktayız. El altından erken seçime çalışan hükümete karşılık yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Unutmayın; Biz kaybedersek kalkar tekrar deneriz, diktatör kaybederse sonu olur"

CHP Buca’ya gençlik aşısı

CHP Buca’ya gençlik aşısı

CHP Buca’ya gençlik aşısı

 

 
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız