Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yerel yönetim ve basın ilişkileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Mutlu, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı içerisinde basına büyük önem verdiklerini belirterek, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni yol arkadaşları olarak gördüklerini ifade etti. Mutlu, hayata geçirmek istedikleri projeler için heyecanlı olduklarını, tüm zorluklara rağmen kent merkezinde hayatı kolaylaştıracak hizmet üretmeye ve yeni kentsel tasarımlarda kararlı olduklarını söyledi.
Yerel Yönetim ve Sivil Toplum Diyaloğu
İGC Başkanı Dilek Gappi ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, ekonomik koşulların yaşamı zorlaştırdığını, kentlerin ve insanların huzur ve eşitlik temelinde yaşayabilmesi için yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin daima diyalog içerisinde olması gerektiğine inandıklarını belirtti. Gappi, ziyareti için Başkan Mutlu’ya teşekkür etti.
