weather
31°
Gerçek Haberci Gündem Selahattin Demirtaş’ın son hali paylaşıldı

Selahattin Demirtaş’ın son hali paylaşıldı

DEM Parti Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Edirne'de tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın son fotoğrafını paylaştı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Selahattin Demirtaş’ın son hali paylaşıldı

DEM Parti Grup Başkanvekili ve Van Milletvekili Pervin Buldan, Edirne’deki cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı son ziyaretinde çekilen bir fotoğrafı kamuoyuyla paylaştı. Buldan, daha önce 1 Mayıs'ta gerçekleştirdiği ziyarette çekilen kareleri X sosyal medya hesabından yayınladı.

Buldan'dan yapay zeka uyarısı

Buldan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Selahattin Demirtaş’ı en son ziyaretimde çektirdiğimiz fotoğrafları yeni elime ulaştı. Yapay zeka fotoğraflarına kimse itibar etmesin. Selam ve saygılar."

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yaklaşık dokuz yıldır Edirne Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız