İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, "AK Parti döneminde bir yerlere gelip, Erdoğan sonrasına hazırlık yapanlar!.." başlıklı yazısında, parti içindeki İmamoğlu sessizliğine dikkat çekti ve muhalefetin yanı sıra iktidara yakın bazı kişilerin de Erdoğan'a 'gidici' gözüyle baktığı vurgusu yaptı. Küçük'ün yazısındaki, "Üç dört gazeteci ve birkaç medya kuruluşu götürüyor" ifadesi de dikkat çekti.
Küçük'ün yazısında şu ifadeler yer aldı:
"2024 yerel seçimlerini AK Parti kaybetti. CHP büyük başarı kazandı. Artık yapılacak ilk seçimde Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş kesin kazanır gözüyle bakılıyordu. Hâlâ öyle. Muhalefet de hükûmete yakın isimlerden bazıları da 'Başkan Erdoğan gidici' gözüyle olaya bakıyorlar. İBB yolsuzluk, rüşvet ve terör dosyasını üç dört gazeteci ve birkaç medya kuruluşu götürüyor. AK Parti içindeki sessizliği anlamak mümkün değil! Kimse ağzını açmıyor. Bu kadar net delil var, buna rağmen çoğunluk kafasını kuma gömüyor!
Bunların kim olduğunu da bence Sayın Erdoğan biliyor... "
AK PARTİ İÇERİSİNDE KRİZ Mİ VAR?
Cem Küçük'ün "Hükümete yakın isimlerden bazıları da 'Başkan Erdoğan gidici' gözüyle olaya bakıyorlar" ifadesi de akıllara bir diğer yandaş yazar İsmail Kılıçarslan ve AK Parti'li Savcı Sayan'ın son açıklamalarını akıllara getirdi.
Kılıçarslan, AK Parti içerisinde 'B planı' yapıldığını öne sürüp "Recep Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye’ye hazırlık yapmanız da gözümüzden kaçmıyor" demişti.
Savcı Sayan ise, Erdoğan'ın arkasından özel toplantılar düzenlendiğini savunmuş isim vermeden AK Parti'li bir siyasetçiyi eleştirmişti.
TBMM'de emniyet ve basın düzenlemelerini içeren teklife onay
#GÜNDEM / 03 Haziran 2026
Fenerbahçe başkan adayı seçimi beklemeden ilk bombayı patlattı
#SPOR / 03 Haziran 2026
Yorumlar