Güvenlik kamerasını gören hırsızlar binaya geri geri girdi
Avcılar’da kapı göbeklerini patlatarak binalara girip hırsızlık yapan şahıs yakalandı. Güvenlik kamerasını fark eden hırsızların yüzleri görünmesin diye binaya geri geri girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Yayınlanma :
25.02.2021 21:41


Kaçarken attığı çantanın içinden çaldığı eşyalar çıktı
Şahsın kaçarken attığı çanta içerisinde yapılan aramalarda; 4 adet tornavida, 1 adet kapı göbeği kırmak için kullanılan kurbağacık, Eşkal değiştirmek için kullanıldığı değerlendirilen pantolon ve tişört, 1 adet laptop, 11 adet yüzük, 4 çift küpe, 1 adet altın bileklik, 2 adet altın kolye, 1 adet gümüş kolye, 2 adet kolye, 3 adet kadın kol saati, 1 adet güneş gözlüğü ele geçirildi. Mağdur şahıslara gösterilen eşyaların tamamının bahse konu ikametten çalındığı tespit edildi. Daha sonra da eşyalar mağdurlara teslim edildi.
Güvenlik kamerasını fark edince arka arka binaya girdiler
Gözaltına alınan Z.A.T., isimli şahıs bugün “Hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edildi. Şahısların binaya girme anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, kullandıkları yöntem şaşkınlık uyandırdı. Görüntüde, şahısların güvenlik kamerasını fark edince binaya arka arka girdikleri görülüyor. Daha sonra bina içindeki halleri ve çıkışları görülüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: