Güzellik yarışmasına katılan engelli genç kız İtalya üçüncüsü oldu
33 güzelin katıldığı 2018 İtalya güzellik yarışmasında son beşe kalan ve sonrasında İtalya 3. güzeli seçilen 18 yaşındaki Chiara Bordi'nin tek bacağının olması ilgiyle karşılandı.
Yayınlanma :
19.09.2018 14:06


Yarışmadan sonra yaptığı açıklamada; Ben protezli bacağımdan utanmıyorum, yazın bikini ile denize de giriyorum, evet bir bacağım eksik, ama bir kalbim ve beynim var, beni ilgilendiren birincilik değil, hayatın her zaman güzel olduğunu anlatmak için bu yarışmaya girdim ve çok da memnunum, 33 yarışmacı arasında 3. olmak beni sevince boğdu diye konuştu.
Öte yandan İtalya sosyal medyası 18 yaşındaki protezli genç kızı tebrik yağmuruna tuttular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: