HDP'den Altan Tan'a uyarı!
Karaman’da çocuklara yönelik cinsel istismar skandalıyla gündeme gelen Ensar Vakfı'yla ilgili ifadelerinden dolayı tepki çeken HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, parti MYK'si tarafından uyarıldı.
Yayınlanma :
20.04.2016 01:34


MYK’de tartışılan konu, Tan ile HDP grup yönetiminden bir kaç isim arasında görüşme trafiğine dönüştü.
Grup toplantısı öncesinde Tan, HDP grubuna çağrılırken, kendisiyle Grup Başkanvekilleri Çağlar Demirel, İdris Baluken ile Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen ve Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Nadir Yıldırım görüştü. Görüşmede Tan’ın yapmış olduğu açıklamalara ilişkin toplumda oluşan rahatsızlık dile getirilirken, bu konuda partinin ilke ve kararlarıyla çelişen açıklamaların doğru bulunmadığı ve Tan’ın söylemleri nedeniyle “uyarıldığı” öğrenildi. (cumhuriyet)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: