Hoşgeldin Gökmen Ulu...
İGC Başkanı Misket Dikmen, Sözcü Muhabiri Gökmen Ulu'nun tahliye edilmesinin ardından açıklama yaptı.
Yayınlanma :
09.11.2017 13:06


İGC Başkanı Dikmen, Ulu'nun haber yaptığı için tutuklandığını, 174 gün cezaevinde tutulduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Meslektaşımız Gökmen Ulu, aylarca Silivri zindanlarında büyük sıkıntılar yaşadı. Sadece haber yaptığı için tutuklandığını bizler çok iyi biliyoruz.
Gökmen Ulu'nun mahkeme tarafından serbest bırakılması sevindirci bir gelişmedir. Mahkemenin verdiği karar her ne kadar hepimizi mutlu etse de şu anda Türkiye'de onlarca gazeteci parmaklıklar ardında bulunuyor. Bu durum ise sevincimizi eksik bırakıyor. Tüm tutuklu gazetecilerin serbest kalmasını ve tutuksuz yargılanmasını talep ediyoruz. Cezaevindeki son gazeteci özgürlüğüne kavuşana kadar hukuka olan güvenimizi koruyarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Hoşgeldin Gökmen Ulu.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: