Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmada Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu İncirlik Park alanında, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracı durduruldu.
144 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Polis araçta yaptığı aramada 120 kilo normal, 24 kilo 550 gramda toz olmak üzere toplamda 144 kilo 550 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 1 cenaze aracı sürücüsü, 2 de Diyarbakır'da olmak üzere 3 zanlı gözaltına aldı.
İMAMOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir cenaze nakil aracında uyuşturucu yakalanmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
İmamoğlu, "Yeni bir algı operasyonu, yeni bir itibar katli kampanyasıyla daha karşı karşıyayız. Bu kampanyalar ne İBB’yi kirletebilir ne de bizi yıldırır. Bir taşeron şirketin uhdesinde çalışan 2 şoförün karıştığı iddia edilen suçla ilgili teftiş kurulumuz soruşturma başlattı" paylaşımında bulundu.
Yeni bir algı operasyonu, yeni bir itibar katli kampanyasıyla daha karşı karşıyayız. Bu kampanyalar ne İBB’yi kirletebilir, ne de bizi yıldırır. Bir taşeron şirketin uhdesinde çalışan 2 şöförün karıştığı iddia edilen suçla ilgili teftiş kurulumuz soruşturma başlattı. pic.twitter.com/14T6NMXnsO
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) October 10, 2022
Yorumlar
Kalan Karakter: