İEÜ ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN UYAR’A PROJE SUNDULAR
İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlileri Burkay Pasin ve Filiz Keyder Özkan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a ziyarette bulundu.
Yayınlanma :
03.11.2015 19:36
“BAŞARILI BİR PROJEYE İMZA ATACAĞIZ”
Öğrencilerimiz ve yapmış oldukları projeler bizler için çok önemli diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Hayvanları çok seviyoruz. Onların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Eminim ki İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliği ile çok başarılı bir projeye imza atacağız.” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler hazırlamış oldukları projelerleUrla’ya güzel bir hayvan barınağı kazandırmayı amaçlıyor. Başkan Uyar’a, Urla Belediyesi yetkililerine ve Hayvan Severlere sunulan projeler değerlendirilip, içerisinden en uygun proje daha iyi bir barınak için seçilecektir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: