İGC'den 29 Ekim Cumhuriyet Konferansı
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, “1920'lerin Dünyasında Cumhuriyet ve Ekonomi Kurmak” başlıklı konferans gerçekleştiriyor.
Yayınlanma :
16.10.2017 15:02


Prof. Dr. Bilsay Kuruç ve Dr. Serdar Şahinkaya'nın konuşmacı olarak katılacağı konferansı, İGC Başkanı Misket Dikmen yönetecek. 28 Ekim Cumartesi günü Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'ndeki konferans saat 15.00'te başlayacak.
İGC Başkanı Misket Dikmen, Cumhuriyeti'mizin kuruluşundan bu yana geçirdiği zorlu yolları bir kez daha görmek ve günümüze ışık tutmak amacıyla iki değerli ismi; Prof. Dr. Kuruç ve Dr. Şahinkaya'yı İzmir'e davet ettiklerini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana uyguladığı ekonomi modelinin ve cumhuriyetin nasıl evrelerden geçtiğinin anlatılacağı bu konferansın ekonomik kriz seslerinin yükseldiği bu dönemde bize yol göstereceğine inanıyorum. Gazetecileri ve yurttaşlarımızı ücretsiz olan bu konferansa davet ediyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: