İstanbul’un laleleri Ödemiş’te açtı
Ödemiş’in ana caddelerindeki orta refüjlerde rengarenk açan laleler dikkat çekiyor. Yaklaşık üç ay önce dikilen lale soğanları rengarenk görünümleriyle ilçeye doğal bir güzellik kazandırdı.
Yayınlanma :
15.03.2016 10:45


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Murat Ermeydan’a teşekkür eden Başkan Mahmut Badem; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş. iki yıldır göndermiş olduğu mevsimlik çiçekler ve lalelerle ilçemizin doğa güzelliklerine katkıda bulunuyor. Aynı zamanda teknik ekipleri de proje konusunda destek sağlıyor. Ödemişliler adına teşekkür ederim” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: