İtalya'da Çöp Konteynerinde Bir Kadına Ait Kesilmiş Ayaklar Bulundu
İtalya'da Çöp Konteynerinde Bir Kadına Ait Kesilmiş Ayaklar Bulundu İtalya’da çöp konteynerinde bir kadına ait iki adet kesilmiş ayak bulunduğu bildirildi.
Yayınlanma :
16.08.2017 18:53


İtalya'nın başkenti Roma'nın Parioli bölgesinde bulunan çöp konteynerinde, bir kadına ait iki adet kesilmiş ayağın seloteyple birbirine yapıştırılmış halde bulunduğu bildirildi. Roma polisi, kesilmiş ayakların sabah erken saatlerde 20 yaşındaki bir genç kız tarafından bulunduğunu açıkladı. Polis tarafından yapılan incelemeler sonunda, ayakların çöp kutusuna bir önceki gece konulduğunu ve balta ile kesildiğine dair kanıtların olduğunu bildirildi. Bölgede bulunan Enerji Hizmetleri Yönetimi'ne ait ofis binasında bulunan güvenlik kameraları tarafından çekilen görüntülerde, pazartesi gecesi bir adamın çöp konteynerinden uzaklaştığı görüldü. Şüpheli, kamera kayıtlarından araba plakasının tespit edilmesinin ardından yakalanarak sorguya alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: