İZBAN Açılacak Diye Vatandaş Yolda Kaldı
İzmir'de Başbakan Binali Yıldırım'ın açılışını yaptığı Torbalı Selçuk İZBAN Hattı törenler nedeniyle tren yolda kalırken, TCDD yetkililerinin açıklama yapmadığı vatandaşların biletler yandı. Öte yandan Aydın otobanı üzerinde Başbakan Konvoyu nedeniyle yolun kapatıldığını belirten vatandaşlar 45 dakikadır bekledikleri öğrenildi.
Yayınlanma :
09.09.2017 00:30


Yolda kalan bir yolculardan biri olan Buse Karakaya "Saat 20.41 deki Denizli Basmane Treni Çamlık İstasyonu'nda 22.15'e kadar yolcularını bekle. Biz saat 22.15'e kadar bekledik ve eve geri döndük. Bilemizi iade edemedik ve yarın kullanamayacağımızı öğrendik. Bir çok Adnan Menderes Havalimanı yolcusu trenden inip özel minibüs tuttular ve kaçırmamak için onunla gittiler" dedi.
Demiryollarının yetkililerinin açıklama yapmamasının doğru olmadığını belirten Karakaya "Devlet demiryolları çalışanları vatandaşa hiçbir açıklama yapma gereğinde bulunmadı, bulunamadı. Birçok kişi yolda kaldı. Mağdur edildik" ifadelerini kullandı.
OTOBAN KAPANDI 30 KİLOMETRE KONVOY OLUŞTU
Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Programı nedeniyle geçişe kapalan Aydın otobanında Torbalı'dan Selçuk'a kadar araç konvoyu oluştuğu bildirildi.
Aydın otobanı üzerinde Başbakan Konvoyu nedeniyle yolun kapaldığını belirten vatandaşlar 45 dakikadır beklediklerini söyledi. Başbakan Yıldırım'ın yaklaşık 100 araçlık koruma konvoyu nedeniyle yolun uzun süre kapalmasına isyan eden vatandaşlar " Yolda kaldık. 30 kilometre araç kuyruğu var. Bir açılış yapılacak diye bu kadar eziyet çekmemizin bir anlamı yok "dedi.
Ayrıca Buca' Kaynaklar ‘da da kapalı olan yol nedeniyle vatandaşların kornalı protesto yaptığı öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: