İZDENİZ’de Gurur Günü
Filosunu modern gemilerle yenileyen ve emniyetli, güvenilir, çevreye duyarlı yaklaşımı ile yolcu memnuniyetini hızla artıran İZDENİZ, kaliteli ulaşım hizmetini tescillendirdi. İZDENİZ, TSE’den “Müşteri Memnuniyeti-Şikayet Yönetimi”, “Çevre Yönetimi Sistemi” ve “Kalite Yönetimi Sistemi” belgelerini almaya hak kazanırken, uluslararası kalite yönetim sistemi belgesi “IQ Net”in son versiyonunu da alarak Türkiye’deki ulaşım hizmeti sektöründe bir ilke imza attı.
Yayınlanma :
07.05.2017 10:15


4x4’lük Kalite
İç, orta ve dış körfezde günde ortalama 50 bin yolcu, Bostanlı-Üçkuyular arasında 3 bin araç taşıdıklarını belirten İZDENİZ Genel Müdürü Salih Aslan, verdikleri kaliteli hizmetin TSE tarafından belgelenmesinin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Aslan, “Deniz ulaşımında izlediğimiz prosedürler, TSE uzmanları tarafından denetlenerek onaylandı. Verdiğimiz hizmetlerin ulusal ve uluslararası standartlarda olduğunu belgeledik. Hep birlikte çalışarak çok yol kat ettik. Sürekli kendimizi geliştirdik ve yeniledik. Sonunda 4 belgeyi almaya hak kazandık” diye konuştu.
Körfez’de ulaşım hizmeti verirken ‘Temiz Çevre, Temiz Deniz” ilkesini gözettiklerini dile getiren Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Katı atıkları ayrıştırarak yetkilendirilmiş kuruluşlara veriyoruz. Evsel atıkları da İZSU’nun şebekesine aktarıyoruz. Gemilerimizin sintine atıklarını ise İzmir Limanı’nda görevli yetkili atık alma kuruluşlarına vererek atıklarımızın doğaya karışmasını tümüyle önlüyoruz. Çevreyi korumaya duyarlı bu yaklaşımımızdan dolayı çevre yönetimi belgesi almaya hak kazandık. Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliği ile yolcu memnuniyeti anketi yaptık. Yüzde 87 oranında bir memnuniyet ortaya çıktı. Ancak bizim hedefimiz çok daha yukarılarda.. Çünkü kalite fark yaratmaktır. Bizim hedefimiz de en yüksek oranda memnuniyet sağlamak, yolcularımızın beklenti ve gereksinimlerini göz önüne alarak hizmette fark yaratmaktır. Yolcu şikayetlerine anında yanıt vererek, gemilerimizde emniyet yönetim sistemini de uygulayarak entegre yönetim sistemine geçiş yaptık. Sırada iş sağlığı ve güvenliği ile enerji yönetim sistem belgelerini almak var.”
İZDENİZ’de “Kırmızı Bayrak” da Var
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla tüm yolcu ve arabalı vapurların yenilendiğine de dikkat çeken Aslan, gemilerin ve iskelelerin engelli yolcuların kullanımına uygun olduğunu, Engelsizİzmir tarafından verilen 3 yıldızlı kırmızı bayrağa sahip olmanın da gururunu yaşadıklarını dile getirdi. TSE Ege Bölge Koordinatörü Atilla Gündüz, İZDENİZ’i kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Törene TSE Ege Bölge Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı, İZDENİZ Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Değerli ve Aydın Güzhan ile TSE baş denetçileri ve İZDENİZ çalışanları katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: