İzmir’de 4 işletmenin faaliyetleri süresiz durduruldu
Yayınlanma :
05.10.2020 12:37


İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bergama ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bergama'da 4 işletmenin "faaliyet konusu dışında faaliyet gösterdiğini" tespit etti. Durum daha sonra Bergama Kaymakamlığına bildirildi ve 4 işletmenin faaliyetleri süresiz olarak durduruldu.
Ayrıca jandarma ekipleri, korona virüsü tedbirlerine uymadığı tespit edilen 44 şahıs ile 4 işletme sahibine "1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu" kapsamında 147 bin 727 TL idari para cezası kesti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: