İzmir'de korkunç olay... Kendini öğretmen olarak tanıttı; çocukları taciz etti
İzmir'de kendini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıtarak çocukları taciz eden kişi her yerde aranıyor.
Yayınlanma :
09.10.2017 14:03


Edinilen bilgiye göre, okul çevrelerinde dolaşan ve kendini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıtan bir kişi küçük çocuklara musallat olmaya başladı. İddialara göre, tacizlerin yaşanması ve artan şikayetler üzerine harekete geçen İzmir polisi, hemen bir çalışma başlattı. Söz konusu bölgelerde güvenlik kameralarını takibi alan ekipler, verilen eşkal ve güvenlik kameralarından kişinin Erman A. olduğunu belirledi.
Güvenlik kameralarında çocukla konuşmaya çalışıyor
Polis, aranan ve çok sayıda sabıkasının olduğu ifade edilen kişinin bilgilerini de birimlere dağıttı. Öte yandan, Erman A.'nın bir apartmanda bulunan güvenlik kamerasına yakalandığı belirtildi. Görüntülerde kişinin, kız çocuğuyla konuşmaya çalıştığı görülüyor. Küçük kız kendisinden kaçınca önce merdivenlerden çıkan kişi, ardından da geri dönerek kız çocuğunun peşinden gidiyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: