İZMİR’İN KÜLFETİNİ BUCA’YA YÜKLEMİŞLER!
Yayınlanma :
29.03.2019 11:30


Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, bir bölümüne Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci’nin de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde, Buca’nın haksızlığa uğradığını söyledi. Bugüne kadar Buca’da hep eksik olan yatırım ve hizmetlere dikkat çektiğini ifade eden Arslan, “Aslında bu madalyonun bir yüzü daha var. Bir de Buca’da olmaması gerekenler var. Cezaevi, NATO, sebze ve balık halleri, haralar, mezarlıklar, hipodrom gibi ilçeye külfet bindiren ne varsa Buca’ya getirmişler. Bu yüzden de ilçenin genelinde git gide bir varoşlaşma görüntüsü ortaya çıkmaya başlamış. Bu ilçe bu kadar yükü kaldıramaz. Zaten trafik ayrı bir dert, temizlik ayrı bir dert olmuş. Nüfus desen kalabalık, imarı kötü, ilçenin kapasitesini aşan sorunları var. Bu yüzden kendinizi, çocuklarınızın ve yaşadığınız yerin geleceğini düşünün ve bütün bu sorunlarla başa çıkabilecek, çok çalışacak olan adaya oy verin” diye konuştu.
BUCA’DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SAHİPSİZ
Günlük seçim çalışmaları kapsamında öğrenci yurtlarının işletmecileriyle de bir araya gelen Arslan, Buca’dan öğrencilerin beklentilerini dinledi. Arslan, Buca’da üniversite gençliğine hitap edebilecek bir sinemanın dahi bulunmadığına dikkat çekerek, “Sonra diyorlar ki, ‘öğrenci neden Buca’da durmuyor, başka yerlere gidiyor’. Tabii durmaz! Öğrencinin hangi sosyal ihtiyacını karşıladın da Buca’da zaman geçirsin” dedi.
BORÇ OLUR AMA YATIRIM DA OLUR!
Buca Belediyesinin mevcut borcuna, belediyeye açılan icralara ve belediye hakkında çıkan yolsuzluk haberlerine dikkat çeken Arslan, “İş yapan herkesin borcu olur. Borç yapmadan ilerleyemezsin fakat yaptığın borcun eğer bir esnafsan rafta karşılığı olur. Rafta malın yoksa sen açığa ticaret yapıyorsun demektir. Şimdi bu belediyenin borcu bu kadar olmuş ama Buca’da bir karşılığı yok!” diye konuştu.
GÜZEL DUYGULARINIZI SÖMÜRMELERİNE İZİN VERMEYİN!
CHP adayının Atatürk’ün arkasına sığınarak laiklik ve demokrasi söylemleriyle ve vatandaşı korkutarak algı operasyonu yaptığını da anımsatan Mustafa Arslan, “Bu söylemlerle vatandaşın oyunu aldıktan sonra Atatürkçülükleri bitiyor. Ama ben Atatürkçülük nasıl olunur onlara göstereceğiz. Bizim Atatürkçülüğümüz; ona yakışır şekilde vatandaşa, bu millete hizmet etmektir. Lütfen sizlerin güzel duygularını sömürerek oylarınızı alıp, sonra da yan gelip yatanlara bu kez izin vermeyin” dedi.
PARTİYE DEĞİL BUCA’YA OY VER
Yerel seçimlerde partilere değil, çalışacak ve ilçenin sorunlarını çözecek adaylara oy verilmesi gerektiğini tekrarlayan Arslan, “Manisa’da veya Eskişehir’de insanlar partiye bakarak mı oy veriyorlar? Hayır, aslında vatandaş kent yönetiminden, kenti yöneten kişiden memnun olduğu için oyunu veriyor. Doğru kişiler sizin sevdiğiniz veya sevmediğiniz bir partilerde olabilir. Kişiye bakın, ona göre oyunuzu kullanın. İzmir’in, Buca’nın gelecek 5 yılını heba etmeyecek şekilde oy kullanın” çağrısı yaptı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: