İzmir Ticaret Borsası’ndan Ödüllü Instagram Yarışması
Ege’nin üzüm ve inciri Instagram’da görücüye çıkacak
Yayınlanma :
13.06.2017 09:46


İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, yarışmaya üzüm ve incir ürünlerinde üretim, hasat, kurutma ve işleme süreçlerine ilişkin fotoğraf ve videolarla katılım sağlanabileceğini belirterek, “Geçen yıl düzenlediğimiz Borsa Sarayımızı konu alan ilk Instagram yarışmamız büyük ilgi gördü. Bunun üzerine yarışmayı sürdürmeye karar verdik. Yarışma konusunu, bölgemiz ve ülkemiz ihracatında önemli bir yere sahip ürünlerimizden olan üzüm ve incir olarak belirledik. Önümüzdeki yıllarda değişik ürünlerle yarışmaya devam etmeyi planlıyoruz” dedi.
Sosyal medya çağında yaşadığımıza vurgu yapan Kestelli, “İnternet, akıllı telefon ve sosyal medya kullanımını konu alan istatistik veriler, bizlere mobilize olma durumunun yakın gelecekte üretimden pazarlamaya kadar pek çok köklü alışkanlığı kalıcı olarak değiştireceğini gösteriyor. Borsamız bir yandan Türkiye’ye örnek olmuş geleneklerini yaşatırken bir yandan da dijital çağı yakalayan projeler geliştiriyor ve hayata geçiriyor. Bununla birlikte günümüzde önemli bir varoluş mecrası olan sosyal medyayı da etkin şekilde kullanmaya çabalıyor” diye konuştu.
Yarışmaya Katılım Nasıl Sağlanacak?
Yarışmaya katılmak isteyenlerin öncelikle İzmir Ticaret Borsası’nın @izmirticaretborsasi adlı Instagram hesabını takip etmesi gerekiyor. Üzüm ve incir ürünlerinde üretim, hasat, kurutma ve işleme süreçlerine ilişkin fotoğraf ve videolar, #itbyarisma17 hashtagi ve @izmirticaretborsasi etiketiyle yarışmaya dahil edilebilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, katılım koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olabilecekleri yarışma şartnamesine itb.org.tr/instaborsayarisma adresinden ulaşabilir.
Toplam 28 bin TL ödül, sahiplerini bekliyor
Üzüm Fotoğraf, Üzüm Video, İncir Fotoğraf, İncir Video kategorilerinde düzenlenecek yarışmada birincilik ödülü 4.000 TL, ikincilik ödülü 2.000 TL, üçüncülük ödülü 1.000 TL olarak belirlendi.
Yarışmaya katılan eserler, İTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, İTB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tayfur Akın, İTB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Zincircioğlu, 9 Eylül Üniversitesi GSF Fotoğrafçılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Birinci, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet İmançer, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Aşman Alikılıç, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Foto Muhabirleri İzmir Şubesi Başkanı Kadir Kemaloğlu ve İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Dağtaş’tan oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: