weather
21°
Gerçek Haberci İzmir Bandırma-İzmir treni raydan çıktı

Bandırma-İzmir treni raydan çıktı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde toprak kayması meydana geldi. Yaşanan heyelan dolayısıyla Bandırma-İzmir seferini yapan 6 Eylül Ekspresi'nin lokomotifi ile bir vagonu, raydan çıktı. İçinde yaklaşık 145 yolcunun olduğu trende, heyelan nedeniyle yaşanan kazada yaralanan olmadı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Bandırma-İzmir treni raydan çıktı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Kocabıyıklar Mahallesi yakınlarında toprak kayması meydana geldi. Bandırma-İzmir seferini yapan 6 Eylül Ekspresi'nin lokomotifi ile bir vagonu, yaşanan heyelan sırasında raydan çıktı.

Balıkesir'de facianın eşiğinden dönüldü

YARALANAN OLMAMASI TEK TESELLİ

Toprak kayması nedeniyle meydana gelen kazanın yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Balıkesir'de facianın eşiğinden dönüldü

Trende yaklaşık 145 yolcu olduğu belirtilirken kazada kimsenin yaralanmaması tek teselli oldu. Yolcular, bölgeye sevk edilen otobüslerle nakledildi.

Kaza sonrasında heyelan dolayısı ile demiryoluna dökülen kayalar kaldırılırken, lokomotif ve vagonların en yakın istasyona çekilmesi için çalışma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız