İZTAŞIT filosuna üç minibüs kattı
Yayınlanma :
04.02.2020 12:48


İZTAŞIT’ın 28 otobüslük filosuna üç yeni minibüs katıldı. Yeni araçlar daha önce köy statüsündeki Orhanlı, Beyler ve Çamtepe mahallelerine hizmet verecek. Bu hatlardaki üç otobüs de bundan böyle İzmir’le Seferihisar ve Ürkmez kent merkezleri arasında sefer yapan 25 otobüse dahil edilecek. Böylelikle ana güzergâhlarda hizmet veren otobüs sayısı 28’e çıkacak ve bu güzergâhlardaki sefer sıklığı artacak.
İki kapılı yeni İZTAŞIT minibüsleri 22 kişiyi ve bir tekerlekli sandalyeli yolcuyu taşıyabiliyor. Araçlarda iki klima bulunuyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü çevre ilçelerde taşımacılık yapan kooperatifleri İZTAŞIT adı altında toplu ulaşıma dahil etmişti. İzmir’in tüm çevre ilçelerini kapsayacak şekilde genişletilecek proje 9 Aralık 2019’da Seferihisar’da uygulanmaya başlamıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: