Kahvaltının Geliri 30 Öğrenciye Burs Oldu
Yayınlanma :
31.07.2019 09:20


9 Eylül Rotary Kulübü yeni dönemde de eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Rotary Bölge Federasyonunun en önemli dönem projesi “Rotary Okulda” ya daha fazla eğitim bursu vererek katkı sağlamayı hedefleyen kulüp, ilk olarak La Capria Suite Hotel Alaçatı’da 110 kişinin katıldığı bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.
Eğitime verdiği önem nedeniyle kulübün İzmir’de en fazla öğrenci bursu veren kulüplerden biri olduğunu dile getiren 9 Eylül Rotary Kulübü Başkanı Cem Menkü, “Eğitim bizim için çok önemli çünkü her şeyin başı eğitim. Daha fazla çocuğumuzun okuması, eğitim alması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Konu eğitim olunca da gerek eşlerimizin öz verili çalışmaları gerekse halkımızın bu konuya duyarlılığı sayesinde bugün çok yüksek katılımlı bir etkinlik düzenledik. Bu yıl ağırlıklı konumuz öğrenci bursları olacak. Bize bu konuda destek veren katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Kahvaltı, sürpriz hediyelerle düzenlenen piyango çekilişinin ardından canlı müzik etkinliği ile sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: